CASHBACKS, Gratis staaltjes/producten, Tester worden, The basics om te starten met couponing

Treetz

Foto Treetz

Er is een nieuw testersplatform online, genaamd Treetz. Wel nieuw eigenlijk niet, ze waren er al eens eerder en zijn nu gewoon helemaal terug.

Bij Treetz kan je innovatieve producten testen en geef je daarna via een korte enquête je mening over het product, voornamelijk via multiple-choice vragen. Op deze manier help je merken bij het evalueren, testen en ontwikkelen van hun producten. Dit helemaal gratis of met stevige kortingen – een beetje zoals cashback-apps zeg maar.

Hoe werkt Treetz?

Stap één is uiteraard de applicatie downloaden – anders gaat het niet lukken (lacht).
De applicatie is te vinden in de Google Play Store en de App store van Apple. Na het downloaden van de applicatie maak je een account aan en vervolledig je het profiel door via de instellingen je interesses en andere gegevens aan te vullen. Op basis van je interesses en je profiel (aantal gezinsleden, leeftijd, enz.) worden producten voorgesteld in het tabblad ‘ontdek’. Zo, nu ben je helemaal klaar om op ontdekking te gaan. Klaar?

Aan de slag.

Nu je volledig klaar bent met de basis kunnen we eindelijk starten met testen en terugbetalingen aan te vragen.
Kijk via het tabblad ‘ontdek’ welke producten jij interessant vindt en welke je wel eens zou willen uittesten. Je kan maximum vijf producten reserveren per keer, van zodra je producten reserveert zijn ze voor een bepaalde tijd voor jou beschikbaar (tijd wordt opgegeven in de applicatie). Zo heb je tijd om naar de winkel te gaan en het product aan te kopen, het te testen én je aanvraag tot terugbetaling te vervolledigen. Nadat je de terugbetaling hebt aangevraagd, vul je nog een korte enquête in. Nu is het enkel wachten op goedkeuring van Treetz en op de terugbetaling.
Nadat Treetz je aanvraag heeft goedgekeurd verschijnt het te ontvangen geld in je portemonnee. Wanneer de campagne is afgelopen wordt het geld uitbetaald op het door jou opgegeven rekeningnummer ( Let hier wel op! Sommige campagnes duren lang, het kan dus zijn dat de terugbetaling langer duurt dan je verwacht, controleer bij elke campagne de duurtijd en bepaal of jij dit oké vindt).

Als laatste wil ik nog even meegeven dat het belangrijk is dat je steeds de voorwaarden goed doorneemt. De cashbacks worden toegekend op basis van de adviesprijs en niet op basis van de prijs die jij betaalt in de winkel. Kost je product dus meer dan de adviesprijs die in de app staat, dan betaal jij die meerkost zelf.

Ik som nog even de stappen hier kort op, dan ben je zeker dat je mee bent 😀

– App downloaden
– Profiel aanmaken + vervolledigen
– Producten reserveren (max. 5 per keer)
– Product aankopen
– Terugbetaling aanvragen
– Enquête invullen
– Bedrag komt in portemonnee na goedkeuring
– Bedrag wordt uitbetaald na afloop van de campagne

FAQ:

-Mag mijn partner die op hetzelfde adres woont ook gebruik maken van de applicatie? Ja dat kan.

– Is er een limiet op het aantal campagnes waaraan je kan deelnemen? Ja, je kan per week aan maximum 15 campagnes deelnemen.Have fun testertjes (wink), ik start alvast met testen 🥳
PS: Deze applicatie is beschikbaar voor alle zuinige Belgen, Nederlanders en Fransen. #woopwoop

Soof

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s