REVIEWS

Review Ariel power colour reveal

Het is weer review-tijd. Voor Roamler mocht ik deze keer de Ariel Color Reveal uittesten. Een vloeibaar wasmiddel voor gekleurde was. Met de nieuwe formule Anti-verkleuring heeft je was geen schijn van kans meer om er slecht uit te zien (Ok, haha, ik begin te klinken als een reclamespot).

But let’s be honest. Ik ben fan van vloeibaar wasmiddel, van pods én van poeder. Ja, je hoort het goed. Elk soort product kan me wel pleasen, gewoon omdat ik elk product op een andere manier gebruik. Waspods zijn bijvoorbeeld in my opinion niet zo interessant als je kort én op lage temperatuur wast. De waspod heeft tijd nodig om volledig op te lossen en dat gaat nu eenmaal niet in een wasje van 15-30 minuten, voor die was gebruik ik dan vloeibaar. De waspods gebruik ik dan eerder voor lange wasjes en waspoeder gebruik ik voor witte was, soms in combinatie met een witmaker. Al deze producten kan je ook terugvinden in het Ariel-gamma, dus voor ieder wat wils.

Over dit Ariel product zijn we tevreden, na het uitvoerig te hebben getest, zijn we tot de conclusie gekomen dat het zijn werk doet. En nee, hardnekkige vlekken verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Maar geen enkel product kan dat, bij hardnekkige vlekken is voorbehandelen dé key tot succes.

Raden we dit product aan? Ja! Wij zijn fan van de geur, de toepassingsmogelijkheden én als het in promotie staat (1+1 gratis- HINT) dan ook van de prijs (lacht).

Xoxo
Soof

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s