Algemene Tips, The basics om te starten met couponing

Colruyt, wat nu?

Wat mag je verwachten?

Ik denk dat we meteen kunnen starten met te zeggen dat de wijzigingen van de interne kortingsbonnen-policy’s niet meteen een grote impact hebben op de normale gebruikers van kortingsbonnen. Vanaf 2 maart kan je bij Colruyt en al zijn andere zusterondernemingen zoals Okay, Bio Planet, Spar Colruyt Group, … nog maximum 5 dezelfde kortingsbonnen afgeven per kasticket. Niet meteen een ramp dus, als je in je achterhoofd houdt dat de Xtra! kortingen bij Colruyt vaak starten vanaf 1 of 2 stuks en de meest voorkomende zijn vanaf 3 en 4 stuks.

Concreet, hoe pak je het aan?

Foto van het internet

5 keer dezelfde kortingsbon per rekening (dezelfde barcode) is oké!

Bijvoorbeeld:

Je hebt in je bonnenmapje:
– 5 bonnen van Soubry geldig op 4 producten
– 5 bonnen van Soubry geldig op 2 producten
– 5 bonnen van Coca Cola geldig op 6 blikken
– 5 bonnen van Pure Via geldig op 1 product naar keuze

In dit geval kan je alle bonnen gebruiken, het betreft hier nog steeds 4 keer een andere bon met een andere barcode, de kassa zal deze allemaal aanvaarden. Als je meer dan vijf dezelfde bonnen afgeeft zal de kassa aangeven aan de kassamedewerker dat het maximum toegelaten aantal werd overschreden en dat de bon geweigerd wordt.

Om af te sluiten wil ik meegeven dat ik persoonlijk pro deze veranderingen ben. Op deze manier kan iedereen een graantje meepikken van die superpromo’s en gelden EINDELIJK in alle filialen van de Group dezelfde voorwaarden, iets wat voordien niet het geval was.

En jij, wat vind jij van de veranderingen bij Colruyt Group?

Liefs
Soof

Advertentie

5 gedachten over “Colruyt, wat nu?”

    1. Je kan nog steeds kortingsbonnen afgeven. Er is enkel een beperking van 5 stuks per soort. En dat is dik oké als je jezelf realiseert dat de meest gangbare kortingen bij Colruyt starten vanaf 3 producten 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s