REVIEWS

Hansgrohe PowderRain – Review

Een tijdje geleden mocht ik van Trnd de Hansgrohe PowderRain douchekop uittesten.
De rewiew hiervan heeft een beetje op zich laten wachten maar goed, hier is hij dan.

Wat zat er in het testpakket?
1. de handdouche
2. 3 douchebombs
3. Handleiding
4. Tangetje
5. Papieren douchekoppen om uit te delen

Toen we het pakketje aangekregen konden we alvast niet wachten om te gaan douchen, de meegeleverde shower -bombs waren een heel erg leuke verassing. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik graag wat meer andere geuren had gezien. Ze zijn allemaal nogal gelijkaardig, iets fruitig had niet mis geweest, misschien een tip naar de toekomst toe @Hansgrohe?

De PowderRain stand was by far de favoriet van iedereen hier in huis, heerlijk zachte en ontspannende stralen is écht het enige dat je nodig hebt na een drukke dag op het werk of voor de kindjes op school (lacht). De drukknop om van stand te veranderen is super handig, geen geklungel meer met onhandige draaiknoppen – die snel afbreken.

Het design van de handdouche is plain and simple, helemaal hoe ik het graag heb, niet te veel tierlantijntjes. Dat maakt dat het gemakkelijk is om te onderhouden – super belangrijk als druk bezette mama.

We zijn ondertussen vijf maanden verder en nog steeds zijn we tevreden van de douchekop. Ik ben er ook van overtuigd dat de prijs/kwaliteit mooi in balans is. Een echte aanrader.

Liefs,
Soof

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s