About

Welkom in mijn budgetleven

Welkom op de blog!

Laat me even beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Sophia of ja ik gebruik online liever Soof, 80’s kid, gelukkig met mijn fantastische man en twee schatten van kinderen. Samen wonen we ergens in het mooie Antwerpen.

Ik startte ooit met mijn budgetleven omdat het leven me niet altijd meezat. Ik heb net als vele mensen in onze maatschappij heel wat watertjes – zowel diepe als ondiepe- moeten door zwemmen. Gelukkig ben ik altijd iemand geweest die gaat voor alles, een echte goal digger. Als ik iets wil, dan laat ik het niet los. Nu zo was dat ook met mijn leven. Ik wou dat alles beter ging, dat we meer financiële vrijheid hadden en dat we op het einde van de maand niet de eindjes aan elkaar moesten knopen. Zo kwam ik dus uit bij shoppen met promo’s en kortingbonnen. Na wat online research kwam ik bij couponing uit. Er bestonden toen jammer genoeg nog geen talloze Facebookgroepen en blogs over winkelen met bonnen in België. In fact het waren er welgeteld twee. Eentje op Facebook en eentje online op een forum (Yeah lekker oldschool).

En ja wat doe je dan? Als iets je zo hard boeit dat je het wil delen met de hele wereld? Dan deel je dat met anderen, en that’s the beginning van Couponing Soof (Facebook en online Blog).

Wat mag je verwachten hier op de blog? Wel, ik wil dat de blog over meer gaat dan alleen shoppen met bonnen. Je zal hier vanaf nu ook reviews te zien krijgen van producten die ik mag testen. Er zullen vaker blogposts online komen over hoe we op andere manieren kunnen besparen in ons dagelijkse leven. Want geld, budget en en een zuinige levensstijl is nu eenmaal iets wat me op het lijf geschreven staat. Af en toe zal er ook eens een echte mamapost online komen, over wat ik leuk vind in het leven of over mijn kindjes.

Dus welkom to the community en leer.

Liefs, Soof

Dit ben ik, of ja, de helft alleszins.

Advertentie

Een gedachte over “Welkom in mijn budgetleven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s